Виготовлення, друк рекламних каталогів, брошур

Каталог — це друковане неперіодичне видання, яке розповідає про асортимент продукції (послуг, що надаються), історії створення і розвитку підприємства і т. ін. У каталозі завжди багато зображень, фотографій, схем.

Каталоги використовуються для реклами товарів, ознайомлення з товарами в місцях їх продажу. По каталогах продукції споживачі можуть ознайомитися з усім асортиментом продукції, що надається.

Рекламний каталог для Вашого підприємства, є не лише невід’ємною частиною іміджу, а і просто необхідною умовою для продажу продукту (послуги).

Брошура – вид рекламної поліграфії, яка містить в собі перелік товарів або послуг. Використання яскравих фотографій і каталогу цін, дає клієнтам можливість детально ознайомитися з діяльністю фірми. Найчастіше, в рекламних цілях, використовують повнокольоровий друк, або ж поєднання кольорової обкладинки і чорно-білого внутрішнього блоку. На відміну від інших видів рекламних матеріалів, брошура складається з декількох листів з рекламною інформацією.

Група компаній «Фламінго» робить друк каталогів і брошур на сучасному, високоякісному устаткуванні, завдяки чому наша поліграфія відрізняється відмінною якістю. Ми пропонуємо друк каталогів офсетним і цифровим способами.

Для виготовлення каталогів, ми використовуємо завжди якісний матеріал, з різними відтінками і різноманітними видами: глянсовий папір, матовий папір, льон, калька, картон, фактурний папір.

РГ «Фламінго», також, надає послуги післядрукарної обробки: ламінація матовою і глянсовою плівками, суцільна і вибіркова УФ-лакировка.

Завдяки фотомонтажу, виконаному нашими дизайнерами, Ви вже на стадії затвердження макету зможете побачити, як виглядає Ваш каталог. Для цього досить надати нам вимоги і побажання по каталогу.

Виготовлення і друк каталогів Київ

Друк каталогів в Києві – один з напрямів роботи РГ «Фламінго» по виробництву поліграфії. Ми виконуємо виготовлення каталогів незалежно від їх складності. Гарантія якості, надійності і сучасного підходу до роботи – ключові особливості роботи компанії «Фламінго».

Ознайомитися з усіма видами поліграфії, що виготовляється, Ви можете відвідавши розділ нашого сайту – виготовлення поліграфії.