Друк на чашках, блюдцях. Чашки з логотипом

Друк на чашках логотипу – це сучасний метод рекламувати свою фірму, друк логотипу на чашку дозволяє зробити логотип вашої компанії відомим, а, отже, принесе вам нового клієнта.

РГ «Фламінго» наносить логотип, картинку або текст на керамічну чашку за допомогою методу деколю. Завдяки цьому методу, малюнок виходить високої якості і стійким до зовнішніх дій. Зображення на чашці прослужить довгий час, радуючи Вас насиченістю і яскравістю фарб.

Нанесення логотипа, друк на чашках

Для друку, досить надати нам вимоги і побажання по чашці (колір, розмір) і макет Вашого логотипу (малюнка, тексту, фото). Якщо у Вас немає макету, наші дизайнери, з урахуванням Ваших побажань, з легкістю його розроблять. Причому, завдяки фотомонтажу, Ви зможете побачити, як виглядатиме чашка до того, як вона ще потрапить на виробництво.

Також, наша компанія робить друк на кавових або чайних парах. В цьому випадку логотип наноситься ще і на блюдце, створюючи при цьому справжню гармонійну композицію.

Друк на чашках, блюдцях Київ

Вже довгий час ми працюємо на ринку виготовлення реклами в м. Київ. Для зручності клієнтів відкрито київське представництво РГ «Фламінго». У сферу послуг, що надаються, в м. Києві входить і виготовлення сувенірної продукції, а саме – друк на чашках.

Чашки, блюдця з логотипом, символікою компанії

Друк на чашках в Києві – один з напрямів роботи РГ «Фламінго» по виробництву сувенірної продукції. Гарантія якості, надійності і сучасного підходу до роботи – ключові особливості роботи компанії «Фламінго».

Ознайомитися з усіма видами сувенірної продукції, Ви можете відвідавши розділ нашого сайту – сувенірна продукція.

Є питання? Хочете зробити замовлення, дізнатись ціни? Зв’яжіться з нами:

    Ваше ім’я *
    Ваш e-mail *
    Номер телефона
    Повідомлення

    * - поля обов’язкові для заповнення


    Портфоліо:


    показати всі роботи...

    Чат с менеджером
    Telegram
    Авторизація
    *
    *
    Реєстрація
    *
    *
    *
    Генерація паролю

      Замовити зворотній дзвінок

      * - поля обов’язкові до заповнення